Danske design- og møbelbutikker

Find DESIGN her

  
Seneste nytArtikler

 
Nyeste

SenesteMest besøgteMindst besøgteTilfældige


Søgninger


Du er her: Forside » E-handel
E-handel

Børnemode fra New York er nu at finde i dansk internetbutik

I internetbutikken www.kaspar-maternity.dk med ventetøj, børnetøj samt tasker og accessories til børn er lækker børnemode og tøj til den vordende mor kun et par klik væk. Mærket Dante Beatrix er meget populært blandt stjernernes børn, og det er ikke uden grund at O Magazine (Oprah Magazine) har..

BilBasen lancerer ny app til Android

BilBasen lancerer splinterny version af sitets android app. Den afløser den oprindelige version fra 2010 I maj 2012 præsenterede BilBasen en ny version af deres iPhone app, der giver brugerne nye mobile muligheder for at købe, søge og sælge biler på Danmarks største bilsite. Nu er turen kommet til..

Tyske regler om webshop strammet

Fjernsalg til Tyskland er interessant, fordi 82 mio tyskere er gode kunder. Den danske online-forhandler med en tysk webshop skal kende tysk ret. Reglerne for, hvordan en kunde fra Tyskland gennemfører en onlinebestilling skal overholdes. Siden den 1.8.2012 skal der være en ?køb-button?, der klart..

Medvind til BilBasens iPhone app

BilBasens iPhone app har opnået stor succes hos brugerne siden lanceringen i foråret Da BilBasens nye iPhone app så dagens lys i foråret 2012, havde virksomheden en forventning om, at brugerne vil tage godt imod den, men Danmarks største bilsite havde ikke turde håbe på, at app?en ville opnå så..

Sikker nethandel i USA!

SHOPUSA er adgangen til verdens største shopping mekka i USA og udvalget er som følge heraf også enormt. Nu er det ikke bare nemt for kunden, som altid kun er et klik væk fra at have adgangen til verdens største udvalg af varer online i USA, nu er sikkerheden også stemplet af e-mærket. Sikker..

De rejsendes største mareridt er slut

Du bestiller din kommende rejse i rigtig god tid for at være sikker på at få et værelse på favorit-hotellet, og alt er i den skønneste orden lige indtil de sidste 3 uger før afrejse, så bryder helvede løs.. Efterhånden som afrejsedagen nærmer sig, begynder panikken at brede sig i kroppen. Kan du..

Fuldstændig gratis service holder dit website up-to-date!

Som noget helt nyt har webfirmaet HTML24 valgt at udvikle en gratis service, som kan hjælpe hjemmesideejere, store som små, med at holde deres website up-to-date. Hvis du kører en webshop eller måske et alm. website, ved du hvor svært det er at..

webdanmark.com udvider ejerkredsen

Konsulent- og projektchef, Jens Mikkelsen, indtræder efter 2 års ansættelse som partner i ejerkredsen hos webdanmark.com. Det sker som et naturligt led i virksomhedens udvikling, og vil ikke have nævneværdig konsekvens for den daglige drift. Med tilføjelsen af ordet 'partner' i sin titel sætter..

Svenske Coolstuff ansætter Patrick T. Rasmussen som dansk country manager

Den svenske Gadgets online forretning CoolStuff har styrket sin danske online forretning og har ansat den kun 24-årige dansker Patrick T. Rasmussen som Country Manager. Patrick T. Rasmussen har i de sidste 3 år arbejdet med online marketing hos danske SPAMfighter, som ejes af de tidligere..

Fra hardcore gulvlægger til succesrig smykkesælger

Krisen tvang John Dencker fra Langeskov til at tænke i nye baner. Nu driver han sammen med sin kone Winnie webshoppen Marjoe.dk - Nordens største online forretning for herresmykker Stillingen som hårdkogt mandlig håndværker med lægning af gulve og gulvtæpper som speciale forbindes nok ikke lige..

Ny webshop for de kunstneriske og de kreative

En ny butik på nettet for landets kreative er netop åbnet under navnet MyArtBase.dk. Webshoppen leverer et bredt sortiment af kunstnerartikler og er lagerførende i alle de kendte mærker ? til konkurrencedygtige priser. Der er noget for alle uanset ambitionsniveau og krav til priser og kvalitet. ..

Forkæl dine Apple produkter med træ, læder eller carbon - Make a staement - skin it your way

Apple Skins og Covers q-skins.dk er Skandinaviens største selvproducerende virksomhed inden for skins og covers til en en lang række Apple Produkter, til yderst konkurrencedygtige priser! Vi tilbyder på nuværende tidspunkte skins og covers til: - Apple iPhone 3 & 3GS (fra 80,-) - Apple iPhone 4..

Studerende storhandler deres bøger på nettet

Et rekordstort antal studerende bruger lige nu nettet til at handle brugte studiebøger inden studiestart. Det viser nye tal fra DBA. DBA, der er Danmarks største handelsportal på nettet, har lavet en optælling, der viser, at handel med brugte studiebøger er steget markant. Tal fra sitet afslører..

Dansk designshop har succes i Europa

Gloria Mundi Care hedder den danske webshop, der på blot 6 måneder har indtaget det danske, svenske og tyske marked. Firmaets målgruppe er designbevidste ældre og handicappede, der vil have diskrete og effektive hjælpemidler. Og behovet er stort. Alle tre webshops får dagligt nye og flere kunder. ..

Konkurrencen på dagligvaremarkedet flytter ind om søndagen

Når lukkeloven ophæves 1. oktober kan vi handle ind, når det passer os. Allerede fra på søndag d. 2. september rammer efterspørgslen på mere fleksibilitet i dagligdagen internettet; det sker når online supermarkedet nemlig.com starter søndagslevering. Vi vil have mere convenience, siger forsker. ..

Forrygende studiesalg hos Danmarks største internetboghandel

Studieoptaget er i år øget med 6 %, og det mærkes tydeligt hos Internetboghandlen SAXO.com. Med både garanti for levering og gratis fragt ved køb over 500 kr., vælger flere og flere studerende at lægge deres vej forbi SAXO.com, når de..

Studiestart til halv pris

Unges udgifter til studiestarten kan mere end halveres, hvis de mest nødvendige ting købes brugt på nettet. Det viser nye tal fra DBA Studiestarten er en dyr tid. Derfor har DBA, der er Danmarks største handelsplads på nettet, lavet en prissammenligning, der viser, at de studerende kan mere end..

Scor et køkken online ? alle kan gøre det

7.5 millioner medlemmer i Europa benytter PointShop, men for 33-årige Dorthe Hougaard har det været en særligt indbringende beskæftigelse. På under et halvt år tjente hun til et nyt køkken, og hun er ikke et enkeltstående tilfælde! Det er september 2011, og Dorthe Hougaard fra Broby på Fyn tager..

Flere fyldte digitale indkøbskurve

73 pct. af danskerne vælger ind imellem at klikke på køb-knappen i stedet for at gå i butikker. De ældre køber sjældnere ind digitalt, men fire ud af ti 65-74-årige valgte i 2012 digitale køb. Hvor de ældre oftest fylder rejser, bøger og medicin i kurven, går de 16-24-årige e-handlende efter tøj,..

Facebook skal hænge sammen med email marketing

Mange virksomheder anvender ikke Facebook til at opsamle tilmeldinger til deres nyhedsbrev. Et stort mistet potentiale mener en dansk ekspert. Alle er på Facebook, eller i hvertfald næsten alle. Kigger vi statistisk på forbrugerne der handler online, viser nye undersøgelser at langt hovedparten..

Kelkoo direktør skifter til Delupe

Adm. Direktør Bo Jensen forlader Kelkoo Bo Jensen har igennem 11 år været ansat hos Kelkoo. De seneste 7 år som adm. direktør for henholdsvis Kelkoo Danmark, Kelkoo Tyskland og Kelkoo Holland. ?Tiden hos Kelkoo har været spændende, men jeg har altid ønsket at have mit eget foretagende.? siger Bo..

GRATIS deltagelse i Google-seminar (Søgeoptimering og AdWords)

Har du lyst til at deltage gratis i et seminar om Google, og hvordan du bliver synlig på Google? Webbureauet Marketing Manager, beliggende i Odense, tilbyder en række seminarer hen over efteråret 2012 på Sjælland, i Odense og i Herning. ?Vi har valgt at invitere såvel eksisterende som nye..

Alverdens herligheder på vej til svenskerne

Svenskerne har forsynet os med både IKEA og H&M. Nu giver vi dem Alverdens Herligheder. Det danske firma, som hedder Alverdens Herligheder på latin - Gloria Mundi Care ApS - har netop åbnet en ambitiøs webshop målrettet ældre og handicappede svenskere: www.gmcare.se. Gloria Mundi Care ApS sælger..

Luxstyle ApS politianmeldt af Forbrugerombudsmanden

Forbrugerombudsmanden har politianmeldt Luxstyle ApS, der sælger skønhedsprodukter på internettet, for at have annonceret med vildledende før-priser. En erhvervsdrivende må ikke reklamere med besparelser, hvis forbrugeren reelt ikke sparer penge. Derfor har Forbrugerombudsmanden nu politianmeldt..

Google Adwords: Er en exact match søgning altid exact?

Google har netop tilføjet en mulighed for søgeordstyperne phrase og exact i AdWords. Opdateringen muliggør at de to søgeordstyper phrase (søgeordssætning) og exact (eksakt) kan blive vist på relevante varianter..

SmartGuy A/S - Vinder sølv ved EM i e-handel

SmartGuy A/S vandt i går aftes sølv ved den europæiske e-handelspris, Global E-commerce Summit, der blev afholdt i Barcelona. Det er kun lidt over en uge siden, at SmartGuy A/S vandt den danske E-handelspris som den bedste danske e-shop. I går aftes stillede SmartGuy A/S, så op mod andre..

Freeway satser på deleboliger

It-firmaet Freeway har købt sig ind i boligportalen Findroommate.dk, der hjælper unge med at finde nye værelseskammerater. Stadigt flere danskere vælger at få en værelseskammerat. Tendensen er så markant, at internetkoncernen Freeway har valgt at købe sig ind i den sociale boligportal..

SmartGuy vinder E-handelsprisen 2012

SmartGuy har netop modtaget E-handelsprisen 2012 og kan nu kalde sig Danmarks bedste inden for handel på internettet. SmartGuy, der fik den prestigefyldte pris i konkurrence med mere end 250 danske e-handelsbutikker, vil bruge prisen til at markere sig yderligere på det europæiske marked. -..

Danmarks første discountsupermarked på nettet

Danmarks største online supermarked, nemlig.com, lancerer nu et omfattende discountsortiment og går dermed i åben kamp om discountforretningernes kunder. Samtidig går onlinesupermarkedet også målrettet efter de mange danskere, som endnu ikke har lagt deres dagligvarer i en virtuel indkøbskurv,..

Outnorth rekruttere ny markedsføringschef

Efter sommer begynder Anders Blomster som markedsføringschef på Outnorth. Han kommer fra en lignende rolle hos Naturkompaniet. Sidste året opkøbte Outnet konkurrenten Get Out og forstærkede dermed positionen som en af Skandinaviens ledende e-handelsbutikker indenfor friluftsliv. I begyndelsen af..

Verdane Investerer millioner i Outnorth

Verdane Capital VII investerer yderligger 24 millioner svenske kroner i Outnorth for at muliggøre en skandinavisk e-handelssatsning. I begyndelsen af maj blev de to E-handelsvirksomheder Outnet og Get Out slået sammen, begge virksomheder med fokus på <a href="www.outnorth.dk"..

Holdbare kvalitetshegn er vejen frem

Det danske vejr har altid været et samtale emne, både på godt og ondt. Samtidig har det danske vejr de senere år vist sig at slå vejrrekorder gang på gang. Dette meget uforudsigelige vejr giver vore huse kamp til stregen. Vinduer, døre, facader, gavlbeklædninger og hegn bliver hurtigere nedbrudt..

Ny opdatering fra Google har indflydelse på SEO

I slutningen af april rullede Google ud med en ny opdatering af deres søgealgoritme, og ændrede dermed deres prioritering og rækkefølge af søgeresultaterne på Google. Google har været inde og skrue på, hvordan backlinks tillægges værdi ? altså hvordan eksterne links til et website har indflydelse..

Groupon Danmark udvider mobile tilbud

Kunder kan nu abonnere, købe, administrere og indløse Grouponer direkte fra deres Android-smartphones Groupon Danmark (http://www.groupon.dk) kan glædeligt bekræfte, at kunderne nu kan få deres daglige Groupon-fix fra deres Android-smartphones. Den nye enhed, som allerede er tilgængelig på..

Frimersport i Pink efter i Giro d´Italia

Webshoppen www.frimersport.dk, der primært sælger cykeltøj, oplevede et boom i salget af cykeltøj op til og efter afholdelsen af Giro d´Italia. ? Vi oplevede en stigende interesse i besøg og efterfølgende køb ? udtaler ejer Bo Vang. Den stigende folkelige interesse for cykling, bakket op af..

Dansk webshop-leverandør vil udbrede mobilhandel til alle webbutikker

Ifølge det nyeste e-handelsindeks fra DIBS, benyttede 16 % af danskerne deres mobil eller tablet til køb af produkter og tjenesteydelser i 2011. I anerkendelse heraf tilbyder den danske webshop-leverandør, SmartWeb, den mobile e-handelsplatform som standard i deres webshop system. Dermed kan..

Ny webshop gør det nemt at finde den rigtige GSM-antenne

Kommunikation over det mobile netværk vokser konstant, hvorfor behovet for at finde den optimale antenneløsning er vigtig. Indtil nu har det været lidt af en jungle at finde rundt på antennemarkedet. GSM-/GPRS-nettet er uhyre stabilt og anvendes i dag til kommunikation af såvel kritiske data som..

Salg af dagligvarer på internettet er en bragende succes

I årets første kvartal kan online supermarkedet Osuma.dk som den første spiller på det online dagligvaremarked præsentere et overskud på bundlinjen. Således har man i årets første kvartal for første gang gjort det til en god forretning at forsyne danskerne med alt fra dåsetomater over frugt og..

CEWE yder nu 100 % tilfredshedsgaranti på CEWE FOTOBØGER

Europas markedsleder inden for fotofinishing, CEWE, har indført en 100 % tilfredshedsgaranti i forhold til sit topprodukt CEWE FOTOBOG: Er du ikke 100 % tilfreds med din CEWE FOTOBOG, kan du returnere den og få pengene tilbage! CEWE sender hermed et tydeligt tegn til omverdenen, som utvetydeligt..

Ny app vil revolutionere detailhandlen

Med en ny app fra Danmarks største onlinesupermarked, nemlig.com, er det nu muligt at scanne varer og købe ind, mens man er på farten. Den funktionalitet vil speede udviklingen op for detailhandlens brug af mobilen og øge det samlede antal køb af fysiske varer via mobilen. Det forudser ekspert..

Kom godt i gang med Facebook annoncering

Der er efterhånden en hel del virksomheder, der er begyndt at se muligheder i Facebook annoncering, men samtidig er der usikkerhed på selve opsætningen og effektiviteten af annoncerne. Facebook annoncering..

Ny web-shop gør det nemmere og sjovere at handle børnetøj på nettet

Ny online web-shop giver nye og anderledes spændende muligheder for at powershoppe på nettet til glæde for forbrugerne. Det er en af Randers førende børnetøjsforretninger, Lillepot, der går online med den nye landsdækkende web-shop service Lillepot.dk. Dermed efterkommer børnetøjsbutikken et længe..

OLIVERS Petfood lancerer ny app

Danske OLIVER?S Petfood fremstiller katte- og hundefoder (http://www.olivers.dk/hund/hundefoder) og diverse dyreartikler af høj kvalitet. Det har fra starten været OLIVER?S Petfoods bærende idé at tilbyde kattemad og hundefoder i luksus/superpremium kvalitet på en onlineshop, der gør det nemt for..

Ny dato! Oplev Preben Mejer til e-commerce seminar

e-days er flyttet til den 18. september 2012. Den 18. september inviterer e-commerce samarbejdet Innotune til alternativt webshop-seminar. Oplev hvordan produktionen af en webshop med kommunikation kan gøres unik. IT-guruen Preben Mejer kigger forbi og underholder med sit bud på ?immersive..

Ny netbutik sælger gravsten til nettopriser

I dag åbner nettogravsten.dk. Her er prisen på gravsten helt i bund, mens udvalget og serviceniveauet er tilsvarende skåret ind til benet. Man betaler kun for den rå vare, gravstenen ? men har dog mulighed for at tilkøbe enkelte serviceydelser. De sidste 10-15 år har den måde, vi køber gravsten..

Fik du nogensinde succes med dit CRM projekt?

Med MailPlatform.dk kan du få integreret kundeintelligens fra kun 600 kr. pr. måned. Perfekt til både B2C og B2B virksomheder De fleste marketing ansvarlige har drømt om fuldtintegrerede CRM projekter, projekter som ville..

Perchs te forhandles nu gennem nemlig.com

Perchs Thehandel fylder på mandag d. 16. april 177 år. Det fejrer den gamle tehandel med et nyt samarbejde med online supermarkedet nemlig.com, der gør det muligt at købe teen på nettet og få den bragt lige til døren. ?Forandring for at bevare?. Sådan lyder sloganet for Perchs Thehandel, der på..

Just-Eat sælger andel i svensk takeawayportal

Just-Eat har solgt sin andel i den svenske takeawayportal Online Pizza. Pengene fra salget vil nu blive investeret i de markeder, hvor Just-Eat i forvejen opererer. I 2011 udvidede Just-Eat sine forretninger markant med overtagelsen af syv takeaway-virksomheder verden over, og i januar 2012 indgik..

Oplev Preben Mejer til e-commerce seminar

Den 18. april inviterer e-commerce samarbejdet Innotune til alternativt webshop-seminar. Oplev hvordan produktionen af en webshop med kommunikation kan gøres unik. IT-guruen Preben Mejer kigger forbi og underholder med sit bud på ?immersive computing?. Innotune er et e-commerce samarbejde mellem..

Miinto.dk tegner sig for hver femte tjente krone hos konkurrerende online shops

Skandinaviens største online modebutik, miinto.dk, samarbejder i dag med omtrent 570 detailbutikker og online shops indenfor mode. Blandt andet samarbejder miinto.dk med den luksuriøse online shop Triercopenhagen.com for hvem hver femte tjente krone genereres via samarbejdet med miinto.dk. I en..


 
Børnetøj - bottom gfx
Gør til din startside - Tilføj designeri.dk til foretrukne - Privacy Policy